Recensies

Blij met mij en wil je een recensie achterlaten? Gebruik het reactieformulier onderaan deze pagina en ik zorg ervoor dat deze geplaatst wordt op mijn website.

17 Reacties

 1. Van te voren nooit gedacht dat een kraamweek zo betekenisvol kan zijn, want dat ligt zover weg als je nog zwanger bent.
  Maar wat een super fijne week gehad!
  Veel aandacht voor vader, moeder en onze kleine Luna.
  Een kraamweek met een goede dosis humor en gezelligheid, en wat hebben we veel geleerd.
  We hadden het ons niet beter kunnen wensen!
  Bedankt voor alle goede zorgen Lilian.
  Liefs familie Tel

 2. We hebben een hele fijne en leerzame maar bovenal gezellige kraamweek gehad. Lilian legt alles goed uit en neemt goed de tijd voor ons als nieuwe ouders en heeft de kraamweek met ons afgesloten toen wij er een goed gevoel bij hadden. Lilian heeft hele mooie fotos van ons gemaakt en van onze dochter dit was gezellig en een mooie herrinering. We zijn haar enorm dankbaar voor deze week.
  Familie Hogeveen

 3. Wat een super fijne en lieve vrouw is Lilian.
  Luistert naar je vragen, helpt waar nodig, heerlijke gesprekken en staat de hele dag voor je klaar. Onze oudste dochter heeft een super gezellige week met Lilian gehad en de kleine man is natuurlijk hartstikke goed verzorgd door haar. En de hond niet te vergeten natuurlijk, ook hij vond het super leuk dat ze er elke dag was.

  Gewoon een hele fijne week gehad waar ik met veel blijdschap en dankbaarheid naar terug kijk.

  Bedankt voor de heerlijke week lieve Lilian!

 4. Wat een heerlijke kraamweek hebben wij gehad, mede door Lilian! Ze is open in haar communicatie en houding en alles is bespreekbaar met haar. Lilian geeft je het vertrouwen dat je moet doen wat goed voelt voor jou/jullie als ouder(s). Daarnaast besteedde ze ook oprecht aandacht aan onze dochter van 5, wat voor ons heel belangrijk was.
  Lilian draaide mee in ons gezin en dat voelde heel natuurlijk. Ze gaf ons alle ruimte als gezin en floot mij even terug wanneer ik teveel van mezelf vroeg.

  Lieve Lilian, nogmaals bedankt voor deze heerlijke kraamweek!

 5. Lilian is speciaal uit Ermelo naar Utrecht gekomen omdat onze kraamzorg ziek was. Wat een topper! Het was een ontzettend fijne week samen. Je kan alles met haar bespreken, ze is leergierig en betrokken. Ook zijn we ontzettend blij met de fotos die ze heeft gemaakt. Bedankt voor de goede zorgen!

 6. Na een lange en pittige bevalling stond Lilian ons, toen we thuis kwamen uit het ziekenhuis, eind van de middag al op te wachten bij ons thuis. Dit was meteen een warm welkom en voelde meteen vertrouwd. Ze is de hele avond gebleven om ons op weg te helpen en ons klaar te maken voor de eerste nacht thuis.
  We hebben een super week gehad samen. We hebben gelachen, gepraat, veel geleerd en onwijs genoten!

  Lieve Lilian, we willen je nogmaals heel erg bedanken voor alle goede zorgen en niet te vergeten de mooie fotos die je hebt gemaakt van ons maar ook samen met de rest van de familie.

  Dikke knuffel van ons!

 7. Wat een heerlijke kraamweek hebben wij gehad! Een kraamweek vol gezelligheid dolletjes maar ook werden we met alle liefde verzorgd moeder en kind maar ook vader en ons 3 jarig zoontje waar Lilian alle geduld mee had de hele week! Ow wat moest hij wennen maar wat een dikke knuffels kreeg Lilian aan het einde van de week!

  Lieve Lilian bedankt voor je openheid, geduld, gezelligheid en liefde. En niet te vergeten de mooie fotos! Wij zouden iedereen jou aanraden!

  Heel veel liefs
  Maikel, Henriette, Milan & Mason

 8. Lilian is een echte kraamtopper. Wat hebben we een fijne kraamweek gehad met haar. Ontzettend veel geleerd maar ook gewoon veel gezelligheid gehad samen. We hadden ons geen betere kraamverzorgster kunnen wensen. Bedankt voor al je goede zorgen & de gezelligheid die je meebracht. We gaan jou missen!

  Liefs,
  Kelvin, Lisa en Juna.

 9. Lieve Lilian,

  Vanaf de eerste minuut dat je bij ons binnenstapte voelde het direct vertrouwd. Je liefde, warmte en humor maakte je in de kraamweek echt even onderdeel van ons nieuwe gezinnetje. We hebben zoveel mooie herinneringen van deze week. Van het eerste kopje koffie samen in de ochtend, tot de rust die we door jou in de middag konden pakken. Daarnaast kregen we van ons bezoek enorme complimenten over jou, en onze katjes zijn ook helemaal vertroeteld.

  En daarnaast zijn we je eeuwig dankbaar voor de prachtige fotos die je van ons hebt gemaakt. Deze eerste kraamweek is voor altijd vastgelegd op de mooist-mogelijke manier. Je mag dan weg zijn, maar al je kennis en liefde nemen we met ons mee. Wij gunnen ieder gezin een kraamhulp zoals jij.

  Liefs,
  Manuel, Rochelle en No禱l

 10. Sharon
  Voor ons liep de kraamweek anders dan gedacht, ik beviel bijna 6 weken te vroeg en we moesten anderhalve week in het ziekenhuis blijven. Maar wat waren we blij me Lilian als kraamhulp. Vanaf het eerste moment in het ziekenhuis was ze er voor ons. Ze is naar Apeldoorn gekomen voor me controles en we hebben elke dag contact gehad. Toen we thuis kwamen heeft ze ons ook nog op weg geholpen. Niks is te gek!
  Bedankt voor alles, de goeie zorgen, de gezelligheid, alles wat je ons geleerd hebt, de goeie gesprekken en ook de prachtige foto’s!!
  Liefs van ons

 11. Nadat onze oorspronkelijke kraamzorg niet de besproken zorg bleek te kunnen bieden, werden wij per toeval gekoppeld aan Lilian. Zonder intake vooraf waren wij complete vreemden voor elkaar, en toch voelde het al bij binnenkomst en eerste kennismaking gezellig en vertrouwd. Lilian voelde perfect aan waar wij op dat moment behoefte aan hadden, even loskomen van de twijfels en onzekerheden uit het ziekenhuis, en wat vrolijkheid en gezelligheid in huis. Wat ik erg fijn vond is dat Lilian heel alert is op signalen dat er iets niet goed zou gaan en dan ook direct doorpakt met contact naar verloskundige of lactatiekundige. Iedereen zit onder de sneltoets en dan hebben we het nog niet gehad over de schatkamer die haar auto is met wondermiddeltjes en uitprobeerflesjes! Heel erg fijn om iemand bij je te hebben die zo doorpakt, kan relativeren en de sfeer erin houdt. En hoe heerlijk ook om te zien hoe oprecht blij ze van de kleintjes wordt waarmee ze werkt! Tot slot niet te vergeten hebben we een onwijs waardevolle blijvende herinnering aan onze kraamtijd mogen overhouden doordat ze zelfs nadat onze kraamweek was afgesloten, nog tijd voor ons nam om mooie foto’s van ons gezinnetje te komen maken.

  Lieve Lilian, dank je wel dat je een van de meest bijzondere en ook onzekere tijden in ons leven zo’n mooi randje hebt gegeven. We kwamen door toeval en overmacht op elkaars pad, maar hadden het niet anders gewild!

 12. Wat een fantastische kraamweek hebben wij gehad! Na een pittige bevalling hadden wij de rust en vakmanschap van Lillian nodig om ons het volledige vertrouwen te geven om een goede start te maken met onze dochter. Daar is ze duizend procent in geslaagd. We hebben een traan gelaten toen ze ging om wie ze is, maar ze laat ons achter met het gevoel dat wij dit kunnen! Ze heeft ons alle handvatten gegeven om voor onze dochter te zorgen! Bedankt Lillian!

 13. Wat keken wij enorm uit naar onze kraamweek. Na de kennismaking hadden wij het volste vertrouwen in deze prachtvrouw die ons een spoedcursus papa en mama zou gaan geven. Helaas liep het allemaal wat anders en hebben wij 9 dagen in het ziekenhuis moeten verblijven na de bevalling. Toch heeft Lilian tijd gevonden om ons ook thuis nog wegwijs te maken met onze dochter. Dit doet ze op een professionele en gezellige manier. Het is een feestje om Lilian volledig in haar element te zien.
  Lieve Lilian we zijn je eeuwig dankbaar. Wie weet een herkansing voor in de toekomst.

  Liefs Robert, Corienke en Elin

 14. Al ver voor de bevalling tot en met de laatste foto was het super gezellig met jou! Jij maakt kleine liefde zov矇矇l groter! Superfijn al die belletjes om ons de laatste weken door te loodsen, om je lekker nuchter bij ons te hebben staan tijdens de bevalling en hoe gezellig de tijd daarna, waardoor de week ongemerkt, leerzaam, veel te snel voorbij vloog.

  Onvergetelijk is het moment dat we de naam met je mochten delen gelijk na de bevalling, Stijn! Een naam die we als ouders nu allebei tegen onze zoons mogen zeggen!

  Als het ons is gegeven, kijken we nu al uit naar de kraamweek voor de 2e!

  Veel liefs,

  Robbert-Jan & Chantal

 15. Lilian kwam bij mijn moeder kramen en nu heb ik een leuk zusje gekregen. Lilian is heel aardig en kindvriendelijk mens ze is heel behulpzaam en je kan leuk met haar praten.
  Ze helpt ook heel erg goed.

  Groetjes Anna.予予予予予

 16. Na een pittige bevalling thuis te zijn gekomen, stond Lilian daar te wachten. Wij werden bij toeval gekoppeld aan Lilian! En wat zijn we daar blij mee geweest. We hebben een heerlijke kraamweek gehad. Een week waarin we alles kon bespreken en vragen.
  Lilian is een luisterend oor, een aanpakker maar vooral een liefdevolle vrouw die haar vak uitoefent vol passie. Namens onze kleine meid: Bedankt!

 17. Lieve Lilian,
  We willen je ontzettend bedanken voor de fijne kraamweek!
  Net zoals bij onze eerste zoon Mylan heb je nu weer een fantastische week gedraaid bij ons in het gezin. Maar dan nu voor ons tweede zoontje Julian.
  We hebben het beide keren enorm fijn gehad en zijn je dan ook dubbel dankbaar!
  Wat wij vooral zo fijn vinden aan Lilian is dat ze altijd goed met ons communiceert. Is er iets wat overlegd moet worden of heeft ze een advies, dan brengt ze dit op een hele prettige manier. Daarnaast ontzorgd ze ons voor een groot deel in het huishouden (niet volledig natuurlijk, ze is geen schoonmaakster! )
  Ook vinden we haar manier van doen en denken erg prettig. Gewoon lekker doen en zelf laten ontdekken, dit was vooral de eerste keer van toepassing, bij de tweede waren we al goed getraind en was de ontzorging van kleine dingen heel fijn.
  Wij raden Lilian, Kraamzorg De Kleine Liefde, ook zeker aan!
  Nogmaals super bedankt voor de fijne kraamtijd!

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *